0
0 Comments

Hej? Vet inte riktigt hur man gör det här, men jag introducerar mig väl. Jag är en tjej på 15 år, bor med min pojkvän som är 20 år, har ganska nyligen flyttat in men jag har spenderat typ 95% av det senaste halvåret hos honom (och ja, jag är 15 och har flyttat hemifrån,har en jätte fin familj men jag vill vara självständig, och nej jag snyltar inte på min pojkvän, om nåt så är det han som snyltar på mig atm xD), men iaf, i början i vårt förhållande så visste jag att han en gång hade funderat på att byta kön osv, men han tyckte att det var alldeles för jobbigt med allt som skulle behövas så det blev inte värt det så han hade liksom släppt det.Nån gång i halvåret aå gillade han att klä sig lite mer feminint men mer än så var det inte. Men nån månad sen så fick han ett brev som gjorde så att han började tänka på det igen, och nu säger han att han tror att han vill börja ta hormoner, lasra bort skägget osv, men han kommer behålla sin penis om han gör det här för det är en alldeles för jobbig process med operationer och att se till att hans vagina inte växer igen osv. men nu är det ju såhär att jag är straight .__.

jag har inget problem med transsexuella, men jag vet inte om vårt förhållande kommer hålla med två till bröst mellan oss, känns också helt fel att sedan kalla honom för henne, och introducera honom som min flickvän, känns som att jag ljuger för dom jag skulle säga det till eftersom dom skulle anta att jag är bisexuell eller homosexuell, vilket jag inte är, vet inte heller hur vårt sexliv kommer bli efersom jag inte vill ha en kvinna (med en kuk) framför mig. det ända manliga med honom då kommer ju vara hans penis, och jag vill ha hela paketet liksom (see what i did there  (; ) känner mig nästan lite lurad av honom 🙁

Förlåt för att det här inte riktigt passade in på den här sidan, behövde bara prata av mig och ksk (förhoppningsvis) få nåt svar av nån, om vad den personen tycker osv. Men jag visst einte riktigt vart jag skulle skriva och det här var det ända stället jag hittade (och ja, jag googlade faktiskt ett ganska bra tag)

(Och sorry för att det är skrivet så dåligt, min dator fuckar ur och jag orkar inte skriva om texten Dx)